Antradienis, 30 balandžio

Nauji butai Vilniuje: ką šiandien siūlo statytojai?

Gyventi didmiestyje nori daugybė žmonių. Toks didelis miestas kaip Vilnius gali pasiūlyti platų pramogų pasirinkimą, dideles karjeros galimybes ir lengvą susisiekimą su įvairiomis institucijomis. Didelis miestas visuomet suteikia daugiau galimybių, todėl čia gyventi kiekvienais metais keliasi vis daugiau žmonių. Vienu dažniausiu būsto pasirinkimu čia tampa nauji butai Vilniuje. Ko tikėtis, ieškant naujo buto ir ką šiandien pirkėjams siūlo naujausi NT projektai?

Skandinaviški sprendimai

Jau praėjo tie laikai, kai žmonės ieškojo išskirtinės architektūros, nes šiandien vis daugiau žmonių ieško, ne išskirtinumo, o kokybės. Būtent į kokybę orientuoti NT projektai Vilniuje siūlo modernius ir šiuolaikiškus butus naujakuriams. Pastebima tendencija, kad vis daugiau žmonių ieško skandinaviškos architektūros namų, kuriuose didžiausias dėmesys skirtas erdvių išplanavimui ir tinkamoms medžiagoms pasirinkti. Skandinaviško stiliaus butai ir namai kuriami taip, kad būtų orientuoti į patogų ir kokybišką poilsį, energijos ir elektros taupymą. Todėl dažniausiai tai neaukšti namai, kurie sukuria jaukią ir malonią namų atmosferą. Tokie namai gali būti statomi ir jungiami tarpusavyje, sukuriant nedidelius kvartalus. Tačiau svarbiausia, kad tokiame name nebus daug butų.

Draugiška kaiminystė

Net ir norintys gyventi nedideliuose namuose su keliais butais, žmonės vis tiek ieško kaiminystės. Todėl šiandien nauji butai Vilniuje yra statomi projektuose, kuriuose didžiulis dėmesys skiriamas kaiminystei ir bendruomenei. Pavyzdžiui, jeigu ieškote pasirinkimo, kuris užtikrintų draugišką ir saugią kaiminystę, pasižvalgykite po projektus, kurie kuriami kvartalais. Nedideli namukai su keliais butais įvairiose Vilniaus vietose statomi kvartalais. Tai puikus pasirinkimas, nes taip kuriama draugiška kaimynystė. Atsikelsite į namus, kur visi yra naujakuriai, tad visi kartu galėsite kurti bendruomenę, jos tradicijas ir taisykles. Statytojai skiria daug dėmesio šiam kriterijui, todėl dažnai tokiuose kvartaluose įrengia papildomą infrastruktūrą, reikalingą bendruomenei ir jos gyvenimo vystymui.

Autonomija ir modernumas

Gyventi naujame bute reiškia būti moderniu ir mėgautis naujausiais statybos sprendimais. Būtent tokie yra nauji butai Vilniuje. Visi jie yra aukščiausios kokybės ir kuriami pagal naujausius kokybės standartus. Todėl naujas butas Vilniuje bus A+ arba A++ energetinio efektyvumo klasės. Tai reiškia, kad šie butai yra tausojantys energiją ir išteklius, o tai leidžia sutaupyti Jums elektrai ir šildymui išleidžiamų pinigų. Tokiuose butuose dažnai pritaikyti autonominiai sprendimai, leidžiantys Jums savo namus prižiūrėti pagal savo poreikius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *