Kodėl verta rinktis mėsos gaminius iš ūkininkų?
Pastaraisiais metais vis daugiau žmonių atidžiau vertina tai, ką deda į savo lėkštę. Natūralumas, kokybė, tvarumas ir skaidrumas tampa svarbiais kriterijais renkantis maisto produktus. Ne išimtis ir mėsos gaminiai. Vis dažniau vartotojai atsigręžia į vietinius gamintojus ir ieško galimybių įsigyti iš ūkininkų. Kodėl tokia tendencija stiprėja? Ir kuo mėsos gaminiai iš ūkininkų skiriasi nuo tų, kurie atsiduria prekybos tinklų lentynose?
Tikra mėsa – tikras skonis
Pagrindinė priežastis, kodėl verta rinktis mėsos gaminius iš ūkininkų – tai išskirtinis skonis. Pramoniniu būdu gaminami produktai neretai praturtinami įvairiais skonio stiprikliais, konservantais ar kvapiosiomis medžiagomis, kad būtų ilgesnis galiojimo laikas ar dirbtin...